Kalvekebab med gulerodstzatziki
Foto: Vægtkonsulenterne

Kalvekebab med gulerodstzatziki - opskrift fra Hjemmet

Kalvekebab med gulerodstzatziki

Få Vægtkonsulenternes lækre opskrift på kalvekebab med en skøn gulerodstzatziki.

printer Print
plate (1 person)

Ingredienser:
25 g løg
1 tsk. persille
½ fed hvidløg
170 g hakket kalvekød uden fedt
5 g barbecuesovs
salt og peber
50 g squash
50 g cherrytomater
Gulerodstzatziki:
100 g gulerod
½ fed hvidløg
50 g DDV-yoghurt 7%
dild

  1. Hak løg, persille og hvidløg. Kom det i en skål sammen med kalvekød, barbecuesovs, salt og peber, og rør det sammen til en fars. Form til kødboller.
  2. Flæk squashen på langs og skær den i skiver.
  3. Træk skiftevis squash, kødboller og tomater på spyd og grill, til kødbollerne er gennemstegte.
  4. Gulerodstzatiki: Riv guleroden groft. Bland presset hvidløg med yoghurt, klippet dild og salt i en skål og tilsæt gulerod. Lad tzatzikien trække i 5-10 min. inden servering.
  5. Servér de grillede kebabspyd med gulerodstzatzikien.



Kalorier 272 kcal
Protein 41 g 60 %
Kulhydrat 15 g 25 %
Fedt 5 g 15 %
Kostfibre 5 g

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Tzatziki, Kalorielet og Hovedret