-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kalveskank med citron, porrer og timian
En lidt lettere version af den almindelige osso buco.
Total:1 time 30 minutter
Ingredienser
- 8 stykker kalveskank, ca. 2 cm tykke
- 3-4 spsk hvedemel
- 3-4 spsk olivenolie
- 2 porrer i skiver
- 3 fed hvidløg
- ca 1 ½ dl tør hvidvin
- ca 8 dl god kyllingefond
- 3-4 hele peberkorn
- 2 hele tørrede enebær, kan udelades
- skallen fra en halv citron skåret i strimler
- friske timiankviste
- salt og peber
Sådan gør du:
- Vend kødet i mel, og varm olien op i en højsidet pande. Brun kødet på alle sider, tag kødet op og tør panden af.
- Svits porre og hvidløg i lidt mere olie ved middelsvag varme, indtil porrerne er bløde og let gennemsigtige.
- Læg kødet ved, skru op for varmen og hæld hvidvinen på. Lad det spilkoge et minuts tid, og tilsæt så fond, peberkorn, enebær, citronskal og timian og læg låg på panden. Lad retten simre i 75-90 min. ved svag varme. Smag til med salt.
- Server rygende varm med et stykke godt brød eller evt med ris til.