SPONSORERET indhold
Kanelsnegle ekstravaganza: Lækre kanelhorn
Der findes ikke meget, der kan slå en lun, hjemmebagt kanelsnegl. Vi har ladet os inspirere af den gode smag fra kanelsneglen og har frembragt dette bud på en ny favorit. Her bager vi lækre kanelhorn, som er skønne lune horn a la kærnemælkshorn, bare med kanelremonce i midten i stedet for marcipan. Se her, hvordan du bager kanelhorn:
24 kanelhorn |
Total: en time, 38 min |
Arbejdstid: en time, 30 min
Ingredienser
Horn:
- 25 g gær
- 125 g smør
- 2 dl mælk
- 1 dl sukker
- 1 tsk. hjortetaksalt
- 1 knsp. salt
- 3 æggeblommer
- 7 dl hvedemel
Fyld:
- 125 g blødt smør
- 1 ½ dl flormelis
- 2 spsk. kanel
- 75 g hvid chokolade
Pensling:
- Æg
Pynt:
- Perlesukker
- Hvid chokolade, smeltet
Sådan bager du kanelhorn:
- Horn: Smuldr gæren i en skål. Smelt smørret, og tilsæt mælken. Det skal være fingerlunt. Hæld smør- og mælkeblandingen over gæren. Rør, til gæren er opløst. Tilsæt sukker, hjortetaksalt, salt æggeblommer og mel. Ælt dejen smidig.
- Lad dejen hæve lunt og tildækket i 45 min.
- Fyld: Rør smør, flormelis og kanel sammen. Riv chokoladen, og rør den i.
- Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i tre. Rul hver klump dej ud til en cirkel, og skær hver cirkel ud til otte trekanter. Læg en skefuld fyld på den brede del, og rul dejen sammen til et horn. Læg kanelhornene med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i ca. 30 min.
- Pensling: Pensl giflerne med et sammen - pisket æg, og drys med perlesukker. Bag kanelhornene ved 225 grader midt i ovnen i 8 min.
- Pynt: de afkølede horn med striber af smeltet, hvid chokolade.