-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Klatkager med syltetøj
Skønne klatkager af risengrød - julens bedste reste-mad.
(ca. 12 stk.)
Ingredienser
- 500 g kold risengrød
- 1 æg
- 3 spsk. hvedemel
- 75 g hakkede smuttede mandler
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. sukker
- Desuden:
- ca. 25 g smør til stegning
- Tilbehør:
- flormelis og syltetøj
- Kom risengrød, æg, hvedemel, mandler, vaniljesukker og sukker i en skål. Rør det sammen.
- Smelt smørret, til det gyldner på en slip let-pande. Sæt dejen i klatter på panden, brug en spiseske. Steg dem ved jævn til svag varme, til de er gyldne. Vend dem, og steg dem på den anden side. De brænder nemt på, så hold øje med dem. Server klatkagerne varme med flormelis og syltetøj.