Klatkager med syltetøj
SPONSORERET indhold

Klatkager med syltetøj

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne klatkager af risengrød - julens bedste reste-mad.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
13. nov. 2013 | Mad | Hendes Verden
(ca. 12 stk.)

Ingredienser

500 g kold risengrød
1 æg
3 spsk. hvedemel
75 g hakkede smuttede mandler
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. sukker
Desuden:
ca. 25 g smør til stegning
Tilbehør:
flormelis og syltetøj

  1. Kom risengrød, æg, hvedemel, mandler, vaniljesukker og sukker i en skål. Rør det sammen.
  2. Smelt smørret, til det gyldner på en slip let-pande. Sæt dejen i klatter på panden, brug en spiseske. Steg dem ved jævn til svag varme, til de er gyldne. Vend dem, og steg dem på den anden side. De brænder nemt på, så hold øje med dem. Server klatkagerne varme med flormelis og syltetøj.

Anbefalet til dig