-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Skøn kokoskage med ananas
Dejlig saftig kokoskage med sød marcipan og et syrligt strejf af lime. Lynhurtig at lave og noget så lækker! Nyd kagen lun, gerne sammen med friske ananastern, mynteblade og en god kop kaffe. Eller gem den, og spis den til dessert sammen med en kugle god vaniljeis og lidt dessertvin.
Kokoskage til 8 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 100 g marcipan
- 100 g sukker
- 100 g smør, blødt
- 1 økologisk lime, skal heraf
- 2 æg
- 30 g hvedemel
- 30 g kokosmel
- Desuden:
- ½ ananas, i tern
- Frisk mynte
- Stedmoderblomster
Sådan bager du kokoskage med ananas
- Riv marcipanen groft. Kom marcipan, sukker, smør og limeskal i en skål. Pisk det hele godt sammen. Pisk derefter æg i – ét ad gangen.
- Vend mel og kokosmel i. Kom dejen i en springform (16 cm i diameter) med bagepapir i bunden, og bag kagen i ca. 25 minutter ved 175 grader, til den er fint gylden.
- Lad den køle helt af.
- Server kagen lun eller afkølet – sammen med friske ananastern, mynteblade, stedmoderblomster og eventuelt vaniljeis.
- Tip Jeg topper også gerne kagen med en syrlig glasur lavet af limesaft og flormelis!
10 fantastiske tærter
PRØV OGSÅ:Hindbærsnitter med kokos