Opskrift på koldskål med råsyltede rabarber og shortbread
SPONSORERET indhold

Koldskål med råsyltede rabarber og shortbread

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd rabarbersæsonen inden den slutter helt - inviter veninderne til middag og slut af med en omgang hjemmelavet koldskål med råsyltede rabarber og shortbread.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
17. maj. 2017 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Råsyltede rabarber
100 g sukker
2 dl vand
500 g rabarber
1 spsk citronsaft

Koldskål
3 dl tykmælk
3 dl kærnemælk
1 dl piskefløde
2-3 spsk. flormelis
1 pakke shortbread (engelske småkager)

Sådan laver du koldskål med råsyltede rabarber

Rabarber: Kog vand og sukker sammen. Vask rabarberne og snit dem helt tyndt. Hæld den kogende sukkerlage over rabarberne og lad dem blive kolde.


Koldskål: Kom tykmælk og kærnemælk op i en blender sammen med halvdelen af de råsyltede rabarber og det meste af rabarberlagen. Blend til lyserød koldskål. Rør fløden i til sidst og smag til med flormelis.


Kom knust shortbread og resten af de råsyltede rabarber på toppen af koldskålen ved servering.

Anbefalet til dig