
Kylling i karry med sorte ris
Nem opskrift på kylling i karry - her i en sund version serveret med sorte ris.
500 g kyllingebrystfilet
salt, peber
1 spsk rapsolie
1-2 tsk karry, evt. karrypasta efter ønsket styrke
2-3 groftskårne løg
1-2 udkernede belle de boskoop-æbler i store tern
1-2 dl kyllingebouillon
2-3 fintsnittede forårsløg
frisk kørvel eller hakket persille
Tilbehør:
300 g sorte eller røde ris, evt. fuldkornsris
- Energi pr. person:
- 570 Kcal
- Fedt:
- 22 %
- Protein:
- 25 %
- Kulhydrant:
- 53 %
Sådan laver du kylling i karry
1. Dup kyllingekødet tørt, skær det i tern på 2-3 cm og drys salt og peber på. Varm olien og svits karryen heri i et par minutter.
2. Steg kyllingekødet 3-4 minutter under omrøring. Kom løg og æbler i panden og steg videre i 2-3 minutter. Tilsæt bouillon, lad det hele snurre i 5-6 minutter og smag til med salt og peber.
3. Drys retten med forårsløg samt frisk kørvel og server med sorte ris.
Tips: Du kan købe sorte og røde ris i de fleste supermarkeder. De er både sunde og smukke at se på.
Energi pr. person: 570 kcal, fedt 22%, protein 25%, kulhydrat 53%