Kylling i Rømertopf
SPONSORERET indhold

Kylling i Rømertopf

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med citron, jordskokker og friske krydderurter. På fastedage laver du retten uden skind. På de andre dage kan du lade skindet blive på kyllingen, hvis du for eksempel laver en hel kylling

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
09. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

1 kyllingebryst (130 g) uden skind
150 g jordskokker
½ citron
2 stilke frisk rosmarin
2 stilke frisk timian

Sådan gør du

  1. Skær kyllingebrystet i store stykker, og læg dem i Rømertopfen.
  2. Rens jordskokker, og skær dem i mundrette bidder.
  3. Skær citron i bidder, og læg dem ned til kyllingen sammen med frisk rosmarin og timiankviste.
  4. Hæld lidt vand i bunden af rømertopfen, varm ovnen op til 180 grader, og steg kyllingen cirka 1½ time.

PRØV OGSÅ: Kylling bagt med nye løg, pinjekerner, spidskommen og citroner

PRØV OGSÅ: Kylling med rabarber, persille og mormorsalat

PRØV OGSÅ: Ovnstegt kylling med skysauce og rabarber

Anbefalet til dig