
SPONSORERET indhold
Kylling masala
Denne kylling masala smager skønt og er tilmed nem at lave i en travl hverdag.
2 personer |
Total: 35 min
Ingredienser
2 hele kyllingefileter
Lidt olivenolie
1 løg
2 tsk. garam masala
2 tsk. spidskommen
3 tomater
Lidt vand
35 g mandler
Salt
Kikærteraita:
3 spsk. tyk yoghurt
2-3 tsk. chaar masala
1 tsk. stødt gurkemeje
Lidt hakket koriander
1 tomat
80 g kogte kikærter
Salt
Næringsindhold
-
Energi pr. person:500 Kcal
-
Fedt:46 %
-
Protein:33 %
-
Kulhydrat:21 %
Sådan gør du:
- Brun kyllingen i lidt olie på en stor, varm pande.
- Skær løg i slanke både, og kom dem med på panden, når kyllingen er flot brunet. Lad dem klare og blive let møre.
- Kom krydderier på, og lad dem varme kort i ½-1 minut, til de dufter.
- Skær tomaterne i tern, og put dem på panden. Lad retten simre under låg i 15-20 minutter. Spæd op med vand undervejs.
- Sæt vand over, og overhæld mandlerne med kogende vand. Lad dem trække i 5 minutter. Dræn vandet fra og gentag. Smut mandlerne.
- Smag retten til, vend mandlerne i, og lad dem varme med de sidste par minutter.
- Rør yoghurt med masala, gurkemeje, hakket koriander, tomat i tern og kikærter. Smag til med salt.
- Servér den varme kyllingeret med kikærteraita, top gerne med frisk koriander.