Kanelkage opskrift
Foto: Betina Hastoft Lækker kanelkage med chokolade og kaffeglasur - den smager skønt!

opskrift på kanelkage

Lækker kanelkage med chokolade og kaffeglasur

Opskrift på verdens bedste kanelkage med mørk chokolade og kaffeglasur. Den er god, tung og krydret. Se her, hvordan du bager den lækre kanelkage:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8-10 personer

150 g smør
400 g sukker
½ l kærnemælk
400 g hvedemel
75 g hakket mørk chokolade
2 spsk. stødt kanel
2 tsk. natron

Glasur:
50 g blødt smør
250 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
½ dl god stærk friskbrygget kaffe
1 spsk. kakao

Sådan bager du kanelkage

  1. Smelt smørret. Rør smør og sukker sammen med en håndmixer. Kom kærnemælk i. Tilsæt hvedemel, chokolade, kanel og natron. Rør dejen sammen.
  2. Kom dejen i en bradepande 22 x 32 cm foret med bagepapir.
  3. Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på anden nederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
  4. Rør glasuren sammen, til den er helt jævn, og fordel den over kagen.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage, Kaffe og Bageopskrifter