Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Lækker kiksekage
Foto: Jesper Glyrskov

Lækker kiksekage - opskrift fra Hendes Verden

Lækker kiksekage

Der er dømt klistrede fingre og store smil, når der kommer kiksekage på bordet. I denne udgave er palminen erstattet af smør, der smager bedre og er knap så usundt.

ca. 14 skiver
Print

200 g smør
200 g mørk chokolade
200 g lys chokolade
ca. 20 vaniljekiks (Bisca)

  1. Smelt først smørret. Tilsæt mørk chokolade, og rør til massen er jævn. Tag gryden fra varmen, tilsæt den lyse chokolade, og rør massen jævn.
  2. En lille brødform beklædes med bagepapir eller film og dækkes med lidt af chokolademassen. Et lag kiks lægges ovenpå, og sådan fortsættes, indtil al chokoladen er brugt.
  3. “Kagen” stilles i køleskabet, til den er helt stivnet.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kiksekage og Bageopskrifter