Lækker kiksekage
SPONSORERET indhold

Lækker kiksekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er dømt klistrede fingre og store smil, når der kommer kiksekage på bordet. I denne udgave er palminen erstattet af smør, der smager bedre og er knap så usundt.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
02. jul. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 14 skiver

Ingredienser

200 g smør
200 g mørk chokolade
200 g lys chokolade
ca. 20 vaniljekiks (Bisca)

  1. Smelt først smørret. Tilsæt mørk chokolade, og rør til massen er jævn. Tag gryden fra varmen, tilsæt den lyse chokolade, og rør massen jævn.
  2. En lille brødform beklædes med bagepapir eller film og dækkes med lidt af chokolademassen. Et lag kiks lægges ovenpå, og sådan fortsættes, indtil al chokoladen er brugt.
  3. “Kagen” stilles i køleskabet, til den er helt stivnet.