-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Lækker rabarbertrifli
Nyd de spæde rabarber med råcreme ogknuste makroner.
4 personer
Ingredienser
- 4-500 g rensede rabarberstilke i små stykker
- 125 g sukker
- nogle skiver frisk ingefær
- 15-20 makroner
- lidt hakket chokolade
- Creme:
- 4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
- 3 spsk. sukker
- 2½ dl piskefløde
- lidt vaniljesukker
- Bland frugt, sukker og ingefær i et lilleovnfast fad. Dæk med folie, og stil det ien 150 gr. varm ovn, til frugten safter, ogsukkeret er smeltet. Lad kompotten kølehelt af.
- Pisk æggeblommer og sukker hvide ogluftige. Pisk fløden stiv, og bland den medvanilje og æggesnaps.
- Fordel kompot, makroner og creme iportionsglas, og drys med lidt hakket chokolade.