Laks med soja og sesam
SPONSORERET indhold

Laks med soja og sesam

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse laksefileter er marineret i en asiatisk inspireret marinade med soya og vendt i sesam. Laksen smager fantastisk og er tilmed nem at lave. Servér med let tilbehør bestående af ris og lynstegt spidskål.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
08. jun. 2021 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

  • 500-600 g laksefilet i 4 portionsstykker
  • 3 spsk. sojasauce
  • 4 spsk. sød chilisauce
  • 1-2 spsk. fintrevet ingefær
  • 2 spsk. limesaft
  • 4 spsk. sesamfrø
  • salt og peber

Tilbehør:

  • kogte ris og lynstegt snittet spidskål

Sådan gør du:

  1. Fordel laksestykkerne i et smurt ovnfast fad. Pisk sojasauce, sød chilisauce, ingefær og limesaft sammen.
  2. Dryp det over laksestykkerne. Drys med sesamfrø. Krydr med lidt salt og peber.
  3. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 15 min. Server med det foreslåede tilbehør.

Anbefalet til dig