Laks med spinat og mandler
SPONSORERET indhold

Laks med spinat og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skal du lave en nem lækker ret med laks, så prøv denne opskrift med spinat og mandler.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
14. apr. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Laks med spinat og mandler
200 g spæd spinat
5-6 forårsløg
500-600 g laksefilet i et helt stykke
1 dl vand
salt, peber
100 g fetaost
50 mandelsplitter
1 spsk. olivenolie
Tilbehør:
citronbåde, sprøde ovnkartofler og tomatsalat.

  1. Skyl spinaten godt. Snit forårsløgene. Kom spinat og forårsløg i en gryde med 1 dl letsaltet vand. Kog det op, til spinaten falder sammen. Afdryp det i en sigte.
  2. Læg laksen i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Fordel spinat og forårsløg over laksen. Drys smuldret feta og mandler over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min., til fisken er mør.