marineret kylling
Foto: Nicolai Mørk

marineret kylling

Nem limemarineret kylling med årstidens grønt

All in one pot - Bland kød, grønt og en god marinade i en stor bradepande. Sæt den i ovnen, og du får et skønt måltid – nemmere bliver det næsten ikke.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

1 frisk kylling 1,2 kg

Marinade:
1 tsk five spice-krydderi
2 spsk neutral olie
½ dl sojasauce eller tamari
2 spsk honning
saft af 1 lime
salt, peber

2 porrer
2 peberfrugter
2 søde kartofler
150 g skalotteløg
halve lime & citroner
frisk koriander

Sådan gør du:

  1. Flæk kyllingen igennem, dup den tør og gnid den godt med den sammenpiskede marinade.
  2. Læg kyllingen i en bradepande, skær grønsager og citrusfrugter i mindre stykker, læg dem ved kyllingen og dryp den resterende marinade over.
  3. Sæt bradepanden i ovnen ved 225° i 35-40 minutter, til kyllingen er stegt.
  4. Drys med frisk koriander og server.

Tip! Five spice-krydderi er en kinesisk krydderiblanding af kanel, anisfrø, peber, nellike og fennikel. Køb den i supermarkeder eller hos din asiatiske købmand.

Energi pr. person: 420 kcal, fedt 28%, protein 37%, kulhydrat 35%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Nem aftensmad, One pot, Kylling og Hovedret