hjemmelavet forfriskende is

Vegansk og sukkerfri is

Lynsorbet med bær og kokosnød

Så nemme, så friske, så søde! Veganske og sukkerfri is – dette er den perfekte løsning, hvis du har glemt at lave dessert.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Giver ca. ½ liter
Ingredienser

5 dl frosne bær  (af dem du bedst kan  lide – vi kan  lide en blanding af blåbær, brombær og hindbær)
1¼ dl kokosmælk
2 spsk ahornsirup af god  kvalitet

Sådan gør du:

Bland det hele i en foodprocessor  og kør, indtil det er helt glat. Spis med det samme  – på dette  tidspunkt er konsistensen helt perfekt. Du kan også fryse det ned, og så lade det stå ved stuetemperatur i ca. 10 minutter, så det kan blive lidt blødt inden servering.

TIL ISPINDENE
Brug samme  mængder  som overfor, men erstat  de frosne bær med friske bær og hæld puréen  i ispindeforme.
Hvis du har tid til det, så lav individuelle portioner med forskellig smag (jordbær, brombær, hindbær,  osv.) og frys dem ned i striber og kom en smule almindelig kokosmælk imellem lagene, hvis du har lyst. Børn er helt tossede med dem!


Opskriften er fra Gwyneth Paltrows nye kogebog ”Alt det Bedste”

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Hjemmelavet is, Ispinde og Dessert