hjemmelavet forfriskende is
Fit living

Vegansk og sukkerfri is

Lynsorbet med bær og kokosnød

Så nemme, så friske, så søde! Veganske og sukkerfri is – dette er den perfekte løsning, hvis du har glemt at lave dessert.

Af Gwyneth Paltrows 06.aug.2018 Mad

Giver ca. ½ liter

5 dl frosne bær  (af dem du bedst kan  lide – vi kan  lide en blanding af blåbær, brombær og hindbær)
1¼ dl kokosmælk
2 spsk ahornsirup af god  kvalitet

Sådan gør du:

Bland det hele i en foodprocessor  og kør, indtil det er helt glat. Spis med det samme  – på dette  tidspunkt er konsistensen helt perfekt. Du kan også fryse det ned, og så lade det stå ved stuetemperatur i ca. 10 minutter, så det kan blive lidt blødt inden servering.

TIL ISPINDENE
Brug samme  mængder  som overfor, men erstat  de frosne bær med friske bær og hæld puréen  i ispindeforme.
Hvis du har tid til det, så lav individuelle portioner med forskellig smag (jordbær, brombær, hindbær,  osv.) og frys dem ned i striber og kom en smule almindelig kokosmælk imellem lagene, hvis du har lyst. Børn er helt tossede med dem!


Opskriften er fra Gwyneth Paltrows nye kogebog ”Alt det Bedste”

Henter...