Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på salat med roastbeef
Foto: Tia Borgsmidt Nem og lækker frokostsalat med roastbeef, oliven, cherrytomater og parmesan.

Nem salat med roastbeef

Mættende frokostsalat med roastbeef

Let og lækker salat, der mætter. Den lækre kombi af spinatblade, cherrytomater, oliven og parmesanost passer perfekt til en rest kold roastbeef. Se hvordan. du laver salaten her:

15 minutter
Print
Frokost salat med roastbeef til 4 personer

200 g kold roastbeef
100 g spæd spinat eller snittet romainesalat
1 dl små sorte oliven
200 g cherrytomater
30 g friskrevet parmesan
2 spsk. god ekstra jomfruolivenolie
flagesalt
friskkværnet peber

Dressing:
5-6 spsk. god mayonnaise f.eks. Hellmanns
1 tsk. dijonsauce
1 tsk. worchestershiresauce
2 spsk. citronsaft
1 lille fed presset hvidløg
salt og peber

Pynt:
3-4 spsk. ristede mandelflager
1 dl friske basilikum blade

Tilbehør: ristede skiver italiensk flute og tapenade

Sådan laver du salat med roastbeef

1. Læg kødet i en fryseegnet plastpose, og kom det i fryseren 1 time. Skær kødet i meget tynde skiver med en god skarp kniv.

2. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den godt i en si. Fordel spinaten i bunden af et fad. Læg kødet herover. Pynt med oliven, halve cherrytomater, parmesanost og olivenolie. Krydr med salt og peber.

PRØV OGSÅ: Biksemad de luxe med roastbeef

 

3. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Drys mandelflager og basilikumblade over lige før servering.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Roastbeef og Frokost