TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Foto: Hendes Verden Find opskriften på de lækre snitter her!

Makronsnitter med blåbær

Sprødt og blødt i skøn forening: Prøv de lækre snitter med blåbær.

printer Print
plate ca. 12 stk.

1 portion mørdej (se Hindbærsnitter med ølandshvedemel)

Fyld:

2½ dl blåbærmarmelade

Makronmasse:

200 g marcipan
50 g mandelmel eller smuttede malede mandler
3 æggehvider
100 g sukker
1½ spsk. sukker

Pynt:

sigtet flormelis

Sådan gør du

  1. Lav en portion grunddej.
  2. Rul dejen ud til en 20 x 28 firkant, og læg den i en bradepande med bagepapir. Smør marmeladen over.
  3. Riv marcipanen på rivejern. Pisk æggehvider stive. Tilsæt de 100 g sukker lidt ad gangen under piskning til en sej marengs. Rør marcipan og mandelmel i.
  4. Fordel makronmassen over marmeladen. Drys med sukker. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 45 min.
  5. Afkøl og skær den i snitter. Pynt med sigtet flormelis
Se, hvad vi ellers skriver om: Kage