![Find opskriften på de lækre snitter her! Makronsnitter med blåbær](/media/8b4068aa41184043b9d0334b2b3ad9e5/36afcd39f19a4cf5ab656bc6bf5fe8f5.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Makronsnitter med blåbær
Sprødt og blødt i skøn forening: Prøv de lækre snitter med blåbær.
ca. 12 stk.
Ingredienser
1 portion mørdej (se Hindbærsnitter med ølandshvedemel)
Fyld:
2½ dl blåbærmarmelade
Makronmasse:
200 g marcipan
50 g mandelmel eller smuttede malede mandler
3 æggehvider
100 g sukker
1½ spsk. sukker
Pynt:
sigtet flormelis
Sådan gør du
- Lav en portion grunddej.
- Rul dejen ud til en 20 x 28 firkant, og læg den i en bradepande med bagepapir. Smør marmeladen over.
- Riv marcipanen på rivejern. Pisk æggehvider stive. Tilsæt de 100 g sukker lidt ad gangen under piskning til en sej marengs. Rør marcipan og mandelmel i.
- Fordel makronmassen over marmeladen. Drys med sukker. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 45 min.
- Afkøl og skær den i snitter. Pynt med sigtet flormelis