Marcipankonfekt med havtorn
Foto: Tia Borgsmidt Lav marcipankonfekt med havtorn på kun 30 minutter!

Marcipankonfekt med havtorn

Et syrligt tvist som modspil til alle de sukkersøde julegodter

printer Print
clock 30 minutter
plate 30 stk.

50 g frosne havtorn
50 g sukker
200 g marcipan
lidt flormelis
ca. 200 g mørk chokolade
havtornflager

Sådan gør du

  1. Kom havtorn og sukker i en lille gryde, og kog i ca. 10 minutter.
  2. Afkøl havtornsyltet, og ælt det derefter med marcipan.
  3. Tilsæt flormelis, til massen kan trilles til kugler.
  4. Stil kuglerne i køleskabet i ca. 30 minutter.
  5. Temperer chokoladen, og overtræk konfekten.
  6. Pynt med havtornflager.
Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt og Marcipan