-
10 kendte ærkeengle – søg hjælp til kærlighed, angst, sorg og helbredelse
-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
Marcipankonfekt med havtorn
Et syrligt tvist som modspil til alle de sukkersøde julegodter
30 stk.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 50 g frosne havtorn
- 50 g sukker
- 200 g marcipan
- lidt flormelis
- ca. 200 g mørk chokolade
- havtornflager
Sådan gør du
- Kom havtorn og sukker i en lille gryde, og kog i ca. 10 minutter.
- Afkøl havtornsyltet, og ælt det derefter med marcipan.
- Tilsæt flormelis, til massen kan trilles til kugler.
- Stil kuglerne i køleskabet i ca. 30 minutter.
- Temperer chokoladen, og overtræk konfekten.
- Pynt med havtornflager.