Marcipankonfekt med havtorn

Foto: Tia Borgsmidt Lav marcipankonfekt med havtorn på kun 30 minutter!

Marcipankonfekt med havtorn

Et syrligt tvist som modspil til alle de sukkersøde julegodter

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 30 stk.
Ingredienser

50 g frosne havtorn
50 g sukker
200 g marcipan
lidt flormelis
ca. 200 g mørk chokolade
havtornflager

Sådan gør du

  1. Kom havtorn og sukker i en lille gryde, og kog i ca. 10 minutter.
  2. Afkøl havtornsyltet, og ælt det derefter med marcipan.
  3. Tilsæt flormelis, til massen kan trilles til kugler.
  4. Stil kuglerne i køleskabet i ca. 30 minutter.
  5. Temperer chokoladen, og overtræk konfekten.
  6. Pynt med havtornflager.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt og Marcipan