
SPONSORERET indhold
Medisterpølse med krydret rødkål
Skøn julemedister med krydret rødkål er et sikkert hit på julebordet.
4 personer
Ingredienser
1 kg medisterpølse
25 g smør
Krydret-rødkål:
500 g rødkål
2 løg
20 g smør
¾ dl æbleeddike
1 dl ribssaft
2 spsk. fintreven frisk ingefær
1 tsk. stødt kanel
50 g tørrede
tranebær
salt og peber
Tilbehør:
sennep og brunede kartofler
Sådan gør du:
- Snit kålen. Hak løget. Svits kål og løg i smør et par min. Kom resten af ingredienserne i.
- Lad det småkoge under låg ca. 30 min. Smag til med salt og peber.
- Prik medisterpølsen flere steder med en kødnål. Kom pølsen i en gryde, og hæld vand over, så det lige dækker.
- Lad pølsen småkoge under låg ca. 10 min.
- Afdryp pølsen, og dup den med køkkenrulle. Varm smørret op på en pande, til det er afbruset og gyldent.
- Brun pølsen på begge sider.
- Server rødkålen til medisterpølsen sammen med det øvrige tilbehør.