Millionbøf med karry og æble
Foto: Thomas Hergaard

Millionbøf med karry og æble

Millionbøf på en ny og spændende måde: En nem og krydret panderet, som smager skønt med kogte ris. Brug evt. lidt frisk ingefær, hvis du har det i grøntsagsskuffen.

printer Print
plate 2 personer

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
1 løg
1 fed hvidløg
200 g hakket oksekød
½ spsk olie
1-2 tsk. karry
¼ tsk. stødt ingefær
¼ tsk. stødt spidskommen
1½ dl bouillon
2 spsk. rosiner
1 æble
salt og peber

Tilbehør: ris og grøntsager

Sådan laver du millionbøf med karry og æble

  1. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
  2. Brun kødet grundigt på en pande med olie. Tilsæt løg, hvidløg og krydderier, og steg under omrøring i 5 min.
  3. Tilsæt bouillon, rosiner og æblet skåret i terninger, og lad retten simre i 10 min.
  4. Smag til med salt og peber, og servér med kogte ris og grøntsager. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Millionbøf, Nem aftensmad og Hovedret