SPONSORERET indhold
Millionbøf med karry og æble
Millionbøf på en ny og spændende måde: En nem og krydret panderet, som smager skønt med kogte ris. Brug evt. lidt frisk ingefær, hvis du har det i grøntsagsskuffen.
2 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
1 løg
1 fed hvidløg
200 g hakket oksekød
½ spsk olie
1-2 tsk. karry
¼ tsk. stødt ingefær
¼ tsk. stødt spidskommen
1½ dl bouillon
2 spsk. rosiner
1 æble
salt og peber
Tilbehør: ris og grøntsager
Sådan laver du millionbøf med karry og æble
- Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
- Brun kødet grundigt på en pande med olie. Tilsæt løg, hvidløg og krydderier, og steg under omrøring i 5 min.
- Tilsæt bouillon, rosiner og æblet skåret i terninger, og lad retten simre i 10 min.
- Smag til med salt og peber, og servér med kogte ris og grøntsager.