Mozartkugler med hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Sund konfekt: Mozartkugler med hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det smarte ved denne opskrift er, at marcipanen er uden sukker, og i stedet sødet med maltitol, abrikoserne påvirker blodsukkeret langsommere end andre tørrede frugter, og chokoladen er sødet med stevia

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
16. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

[90 kcal pr. stk.]

12 stk.
3 tørrede abrikoser,
75 g sukkerfri marcipan, Odense 100 g
Hvid chokolade, Cavalier, staviasødet
2 spsk piskefløde
40 g kokosmel

Sådan gør du:

1/ Klip abrikoserne i 4 dele, så du ender med at have 12 abrikosstykker.

2/ Del marcipanen i 12 stykker. Rul marcipan om hvert abrikosstykke.

3/ Smelt den hvide chokolade med fløde. Vend kuglerne i hvid chokolade og derefter i kokosmel.

4/ Stil kuglerne på køl eller i fryseren.

PRØV OGSÅ: Brombærkugler