Nem gryderet: Kyllingegryde med champignon, squash og kartofler
Foto: Tia Borgsmidt Skøn gryderet med kylling.

Nem gryderet: Kyllingegryde med champignon, squash og kartofler

Når det er koldt udenfor, er der intet bedre end en varm gryderet at lune sig på. Prøv denne lækre og nemme version med kylling og grøntsager.

printer Print
plate 4 personer

500 g kyllingebrystfilet
2 porrer
1 squash, ca. 250 g
500 g kartofler
250 g champignon
5 dl bouillon
2 timiankviste
1 dl fløde
1 dl cremefraiche 38 %
salt og peber

Pynt:

evt. timiankviste

Sådan gør du:

  1. Skær kyllingen i tern. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skær squashen i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
  2. Kog bouillonen op i en gryde, og kom kylling, porre, squash og kartofler i. Tilsæt et par timiankviste.
  3. Kog op, og lad det simre ca. 15 min. under låg.
  4. Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Rist dem på en tør pande, og sæt til side.
  5. Tilsæt fløde og cremefraiche. Kog kort igennem, og smag til med salt og peber.
  6. Kom de stegte champignoner i gryderetten.
  7. Pynt evt. med timian og servér evt. med et godt Madbrød
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Kylling, Efterårsmad og Hovedret