-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Tagliatelle med aubergine og salvie
Åh, dejlige udskældte kulhydrater, hvor vi dog elsker jer! Pasta kan være så simpelt og så godt og varieres i det uendelige … Her får du opskriften på en skøn vegetarisk pastaret.
4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 400 g tagliatelle (båndpasta)
- 2 mellemstore auberginer eller 6 små
- 1 fed hvidløg, pillet og fintsnittet
- ½ dl jomfruolivenolie
- 1 spsk. frisk salvie, ca. 10-12 blade
- 1 spsk. saltede kapers skyllet og tørret
- 1 spsk. smør
- salt og peber fra kværn
- friskrevet parmesan – så meget hjertet lyster!
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente. Til denne ret kan bruges både tørret eller frisk pasta.
- Snit auberginerne til små både, og svits dem sprøde sammen med hvidløget i olivenolie, mens pastaen koger. Tag auberginerne op, når de er sprøde.
- Vend derefter salvie og kapers i olien, så begge dele bliver sprøde.
- Kom auberginerne i en høj pande, hvor pastaen også kan være. Kom en spsk. olivenolie på.
- Tag pastaen op med en hulske, så der er lidt vand ved, og vend den sammen med smør og auberginer i ca. 1 minut.
- Tag panden af blusset, krydr med salt og peber, og vend rundt med kapers og salvie.
- Riv masser af parmesan over, og server.