Tagliatelle med aubergine og salvie
SPONSORERET indhold

Tagliatelle med aubergine og salvie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Åh, dejlige udskældte kulhydrater, hvor vi dog elsker jer! Pasta kan være så simpelt og så godt og varieres i det uendelige … Her får du opskriften på en skøn vegetarisk pastaret.

Af: Nicoline Olsen Foto: VK Stock
22. nov. 2018 | Opskrift | BoligLiv
4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

400 g tagliatelle (båndpasta)
2 mellemstore auberginer eller 6 små
1 fed hvidløg, pillet og fintsnittet
½ dl jomfruolivenolie
1 spsk. frisk salvie, ca. 10-12 blade
1 spsk. saltede kapers skyllet og tørret
1 spsk. smør
salt og peber fra kværn
friskrevet parmesan – så meget hjertet lyster!

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente. Til denne ret kan bruges både tørret eller frisk pasta.
  2. Snit auberginerne til små både, og svits dem sprøde sammen med hvidløget i olivenolie, mens pastaen koger. Tag auberginerne op, når de er sprøde.
  3. Vend derefter salvie og kapers i olien, så begge dele bliver sprøde.
  4. Kom auberginerne i en høj pande, hvor pastaen også kan være. Kom en spsk. olivenolie på.
  5. Tag pastaen op med en hulske, så der er lidt vand ved, og vend den sammen med smør og auberginer i ca. 1 minut.
  6. Tag panden af blusset, krydr med salt og peber, og vend rundt med kapers og salvie.
  7. Riv masser af parmesan over, og server.

Anbefalet til dig