Nudelsalat
SPONSORERET indhold

Nudelsalat med chili & ingefærdressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den spicy salat passer rigtig godt til fjerkræ.

Af: Ditte Ingemanns Foto: Ditte Ingemanns
12. nov. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

200 g nudler, f.eks. ægnudler
3 dl bælgede edamamebønner
4 stængler forårsløg, fintsnittet
35 g saltede cashewnødder, grofthakkede
DRESSING:
1 spsk neutral oliesaft fra 1 lime
1 tsk stødt chili
10 g frisk ingefær, fintrevet

Sådan gør du:

Kog nudlerne efter anvisning på pakken, dræn dem og lad dem køle af. Bland nudlerne sammen med edamamebønner, forårsløg og cashewnødder. Rør ingredienser til dressingen godt sammen, smag den til, så dressingen er rimelig stærk, og vend den godt rundt i salaten.

Energi pr. person: 360 kcal, fedt 30%, protein 18%, kulhydrat 52%