Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Nudelsalat
Foto: Ditte Ingemanns

Nudelsalat

Nudelsalat med chili & ingefærdressing

Den spicy salat passer rigtig godt til fjerkræ.

plate 4
printer Print

200 g nudler, f.eks. ægnudler
3 dl bælgede edamamebønner
4 stængler forårsløg, fintsnittet
35 g saltede cashewnødder, grofthakkede
DRESSING:
1 spsk neutral oliesaft fra 1 lime
1 tsk stødt chili
10 g frisk ingefær, fintrevet

Sådan gør du:

Kog nudlerne efter anvisning på pakken, dræn dem og lad dem køle af. Bland nudlerne sammen med edamamebønner, forårsløg og cashewnødder. Rør ingredienser til dressingen godt sammen, smag den til, så dressingen er rimelig stærk, og vend den godt rundt i salaten.

Energi pr. person: 360 kcal, fedt 30%, protein 18%, kulhydrat 52%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Nudler og Ingefær