Nudler med asparges
SPONSORERET indhold

Nudler med asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
21. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Stegetid:
ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
350 g ægnudler (1 pakke)
4 spsk vindruekerneolie
1 løg (i skiver)
1 bdt forårsløg (4 stk. fintsnittede)
2 fed hvidløg (snittede)
2 bladselleristilke (fintsnittede)
200 g grønne asparges (snittede)
3 spsk soyasauce
citronsaft
salt og peber

  1. Kog nudlerne 3 minutter.
  2. Lad dem dryppe af i en sigte.
  3. Lad olien blive varm i en dyb pande.
  4. Kom løg og hvidløg i og lad det svitse 1 minut.
  5. Tilsæt bladselleri og asparges.
  6. Rør om og steg yderligere nogle få minutter.
  7. Kom nudlerne i lidt ad gangen, så de ikke klumper. Rør om og varm igennem.
  8. Hæld soyasauce på og tilsæt citronsaft samt salt og peber.
  9. Server straks efter.