
SPONSORERET indhold
Påskeæg med limoncello
Skønne hjemmelavede påskeæg med marcipan, hvid chokolade og limoncello. Se her, hvordan du laver dem:
30 påskeæg |
Total: 15 min
Ingredienser
1 rulle marcipan (375 g)
1 dl limoncello
50 usaltede pistaciekerner
1 usprøjtet lime
200 g hvid chokolade
Pynt: hindbærstøv
Sådan laver du hjemmelavede påskeæg med marcipan
- Hak marcipanen ud i en skål.
- Hæld limoncello over.
- Hak pistaciekernerne helt fint. Skyl og riv skallen af limefrugten.
- Ælt marcipanen sammen med hakkede pistaciekerner og limeskal til en ensartet masse.
- Form marcipanmassen til små påskeæg på størrelse med et vagtelæg.
- Smelt hvid chokolade over vandbad. Sæt et træspyd i hvert æg, og dyp det i den smeltede hvide chokolade.
- Drys med det samme med hindbærstøv. Sæt spydene med æggene i et glas med sukker – så er der styr på dem.
Tip Limoncello er en frisk italiensk citronlikør. Hvis man opbevarer den på frost, smager det skønt med et lille glas efter maden.