TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Foto: Betina Hastoft Fineste hjemmelavede påskeæg med marcipan og limoncello.

Påskeæg med limoncello

Skønne hjemmelavede påskeæg med marcipan, hvid chokolade og limoncello. Se her, hvordan du laver dem:

printer Print
clock 15 minutter
plate 30 påskeæg

1 rulle marcipan (375 g)
1 dl limoncello
50 usaltede pistaciekerner
1 usprøjtet lime
200 g hvid chokolade

Pynt: hindbærstøv

Sådan laver du hjemmelavede påskeæg med marcipan

  1. Hak marcipanen ud i en skål.
  2. Hæld limoncello over.
  3. Hak pistaciekernerne helt fint. Skyl og riv skallen af limefrugten.
  4. Ælt marcipanen sammen med hakkede pistaciekerner og limeskal til en ensartet masse.
  5. Form marcipanmassen til små påskeæg på størrelse med et vagtelæg.
  6. Smelt hvid chokolade over vandbad. Sæt et træspyd i hvert æg, og dyp det i den smeltede hvide chokolade.
  7. Drys med det samme med hindbærstøv. Sæt spydene med æggene i et glas med sukker – så er der styr på dem.

    Tip Limoncello er en frisk italiensk citronlikør. Hvis man opbevarer den på frost, smager det skønt med et lille glas efter maden.

    paaskeaeg-med-limoncello-txt.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Påskeæg og Påske