Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs
Foto: Linnea Presse Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs

Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs

Lækker opskrift på panna cotta med hindbær, der kan tilberedes i god tid.

Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs til 6 personer
Print

Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs

100 g ribs
1 bæger pasteuriseret æggehvide
en smule hvid sukker
200 g friske eller optøede hindbær
2 spsk. sukker


Creme:
4 blade husblas
¼ l sødmælk
¼ l piskefløde
korn fra 1 stang vanilje
4 spsk sukker

Sådan laver du panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs

1. Vend ribs i pasteuriseret æggehvide og derefter i sukker.

2. Kog hindbærrene med sukker til en puré. Sigt blandingen, så kernerne sorteres fra.

3. Lav cremen. Læg husblas i blød i koldt vand. De skal trække ca. 5 minutter. Kog mælk og fløde op med vaniljekorn og sukker. Tag af blusset, og vend hindbærpureen i.

4. Vrid husblassen, og smelt den i den varme flødemasse. Hæld cremen i 6 små forme. Stil desserten i køleskab i ca. 3 timer. Pynt med ribs ved servering.

 

LÆS OGSÅ: Skyr-panna cotta med ananas og lakrids

LÆS OGSÅ: Panna cotta med marinerede citrusfrugter

LÆS OGSÅ: Panna cotta med havtorn og lakrids

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Nytårsdessert, Pannacotta, Søde sager, Dessert, Hindbær og Ribs