
SPONSORERET indhold
Pære-hindbær-crumble med mandler
6 personer
Ingredienser
600 g pærer
250 g hindbær
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang
Desuden:
125 g smør
200 g hvedemel
100 g sukker
1 pose mandelsplitter
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum
- Skær pærerne i kvarter, og fjern kernehus og stilk. Skær pærebådene tyndere ud, så hver kvart bliver til ca. 3 både. Læg pærebådene i et smurt ovnfast fad. Fordel hindbær over.
- Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over pærer og hindbær.
- Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Bland mandelsplitter i. Drys det over frugten. Bag kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.