
Pasta med rejer, chili & hvidløg
Smag af Italien.
Ingredienser
300 g fuldkornspasta
3 spsk olivenolie
4 fed snittet hvidløg
1 tsk chiliflager
400 g renset blæksprutte i mindre stykker
16 store rejer u. skal, fx tigerrejer
0,5 dl citronsaft
0,5-1 dl kogevand fra pasta
en god håndfuld persille
1 dl sød chilisauce citronbåde
Sådan gør du: Kog pastaen efter anvisningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor sauterepande, rist hvidløg og chili-flager kort. Kom blæksprutter og rejer i panden, og steg videre for rask varme i et par minutter. Tilsæt citronsaft, pasta, kogevand fra pastaen samt en stor håndfuld persille. Lad det hele snurre et par minutter, og smag til med salt og peber. Server med sød chilisauce.
● ● ● Energi pr. person: 500 kcal, fedt 23 %, protein 28 %, kulhydrat 49 %