Pastasalat med mørbradbøffer og pesto
SPONSORERET indhold

Pastasalat med mørbradbøffer og pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mikkel Adsbøl og Colourbox Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
12. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

1 svinemørbrad (ca. 500 g)
2 spsk. hvedemel
1 tsk. groft salt
peber
2 spsk. olie
250 g pasta, f.eks. penne
4 gulerødder
½ agurk
200 g cocktailtomater
100 g spæd spinat
Pesto:
2 dl hakkede blade af bredbladet persille el. basilikum
2 spsk. hakket løvstikke
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
50 g mandler
1 fed hvidløg
50 g parmesanost
½ tsk. salt
peber

  1. Afpuds mørbraden for sener og hinder. Skær den i 2 cm tykke bøffer. Vend bøfferne i hvedemel, salt og peber. Brun bøfferne på begge sider i olie på en pande. Steg dem herefter 2-3 min. på hver side.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand, og lad dem dryppe af.
  3. Skær gulerødderne i tynde stænger og agurken i tern. Halver tomaterne. Bland alle grønsagerne med pastaen. Skyl og afdryp spinaten. Bland grønsagerne i pastaen. Fordel mørbradbøfferne over.
  4. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender, og miks det sammen. Vend pestoen i.