
SPONSORERET indhold
Peanutcookies med peanutbutter
De her cookies er sprøde og knasende udenpå, lækre og bløde indeni, og så er de uden mel og smør, men propfulde af crunchy peanutbutter, saltede peanuts og store stykker mørk chokolade.
10-12 cookies |
Total: 30 min
Ingredienser
250 g crunchy peanutbutter
200 g brun farin
1 æg
1 nip flagesalt
100 g mørk chokolade
50 g peanuts
Sådan bager du peanutcookies
1. Kom peanutbutter, brun farin, æg og salt i en skål, og pisk det let sammen. Hak chokolade og peanuts groft, og rør det i. Form små kugler af dejen, og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene.
2. Bag dem i 12-14 minutter ved 175 grader.
3. Lad dine cookies køle helt af, og drys med flagesalt.
Tip: Du kan erstatte den mørke chokolade med f.eks. mælkechokolade, hvis du hellere vil det.