Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Cookies uden mel og smør
Skønne cookies uden mel og smør, men med masser af crunchy peanutbutter og chokolade.

Opskrift på peanutcookies

Peanutcookies med peanutbutter

De her cookies er sprøde og knasende udenpå, lækre og bløde indeni, og så er de uden mel og smør, men propfulde af crunchy peanutbutter, saltede peanuts og store stykker mørk chokolade.

30 minutter
Print
10-12 cookies

250 g crunchy peanutbutter
200 g brun farin
1 æg
1 nip flagesalt
100 g mørk chokolade
50 g peanuts

Sådan bager du peanutcookies

1. Kom peanutbutter, brun ­farin, æg og salt i en skål, og pisk det let sammen. Hak ­chokolade og peanuts groft, og rør det i. Form små ­kugler af ­dejen, og placer dem på en ­bageplade beklædt med ­bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene.

2. Bag dem i 12-14 minutter ved 175 grader.

3. Lad dine cookies køle helt af, og drys med flagesalt.

Tip: Du kan erstatte den mørke chokolade med f.eks. mælkechokolade, hvis du hellere vil det.

Se, hvad vi ellers skriver om: Peanuts, Cookies, Søde sager og Glutenfri