-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Peanutcookies med peanutbutter
De her cookies er sprøde og knasende udenpå, lækre og bløde indeni, og så er de uden mel og smør, men propfulde af crunchy peanutbutter, saltede peanuts og store stykker mørk chokolade.
10-12 cookies
Total:30 minutter
Ingredienser
- 250 g crunchy peanutbutter
- 200 g brun farin
- 1 æg
- 1 nip flagesalt
- 100 g mørk chokolade
- 50 g peanuts
Sådan bager du peanutcookies
- 1. Kom peanutbutter, brun farin, æg og salt i en skål, og pisk det let sammen. Hak chokolade og peanuts groft, og rør det i. Form små kugler af dejen, og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene.
- 2. Bag dem i 12-14 minutter ved 175 grader.
- 3. Lad dine cookies køle helt af, og drys med flagesalt.
- Tip: Du kan erstatte den mørke chokolade med f.eks. mælkechokolade, hvis du hellere vil det.