Pizza med jordskok og bresaola
SPONSORERET indhold

Pizza med jordskok og bresaola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er hurtigt at lave pizza oven på en tortilla, og det smager supergodt. Tortillaen er god, fordi den har et lavt glykæmisk indeks, dvs. at den påvirker dit blodsukker langsomt. Kom rigeligt med protein oven på tortillaen.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
10. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 små fuldkornstortillaer
1 dåse tomatpure
4 spsk grøn pesto
150 g revet ost, 20+
300 g jordskokker
tørret oregano eller rosmarin
200 g bresaola
frisk basilikum til pynt

Sådan gør du

1/ Læg tortillaerne på en bagerist med bagepapir, og smør den med tomatpure og pesto. Drys herefter med lidt af den revede ost.

2/ Skyl og skrub jordskokkerne. Skær skiver af jordskokkerne, og fordel dem over pizzaerne. Drys med den sidste del af osten samt tørret rosmarin eller oregano.

3/ Bag pizzaerne i ovnen i 10 min ved 200 grader.

4/ Når pizzaerne er bagt færdige, pynter du med frisk bresaola og frisk basilikum. Servér. 

TIP. Lav grøntsagsstave af 4-6 gulerødder som tilbehør.

[420 kcal pr. portion]

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: 5 lækre hverdagsretter med kalvekød