Pommes duchesse
Pommes duchesse er fine til en god oksesteg.

Pommes duchesse

Pommes duchesse er dejligt tilbehør til f.eks. en god steg eller som festligt og lidt anderledes tilbehør til en festmiddag, fødselsdag eller nytårsaften. Her får du en lækker opskrift på pommes duchesse, som du nemt selv kan lave og forkæle dine gæster med. Sådan laver du pommes duchesse:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Tilberedelsestid: 10 minutter
cooking Arbejdstid: 30 minutter
totaltime Total: 40 minutter
plate 4 personer

  • 1 kg kartofler velegnede til kartoffelmos
  • 50 g smør
  • 2 æggeblommer
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skræl kartoflerne, skær dem i skiver, og kog dem i usaltet vand i ca. 20 min. Hæld kogevandet fra, og mos kartoflerne. Rør smørret i. Tilsæt æggeblommer, salt og peber.
  2. Kom mosen i en sprøjtepose, og lav små toppe på bagepapir. Bag dem ved 250 gr. i ca. 10 min., til de er gyldne på toppen og gennembagte.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kartofler, Nytårsmenu og Tilbehør