Porrekartoffelsuppe med bacondrys
SPONSORERET indhold

Porrekartoffelsuppe med bacondrys

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

13. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
10 personer

Ingredienser

1 kg kartofler
7-8 porrer
2½ l hønsebouillon
2 laurbærblade
et par kviste timian
4 dl piskefløde
lidt citronsaft
salt, peber
Persilleolie:
1½ dl finthakket persille
1½ dl olivenolie
Pynt: sprødstegte baconskiver
Tilbehør: flute

  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. rens porrerne, og skær dem i skiver. svits kartofler og porrer i smør i en gryde. Kom bouillonen og krydderier ved. Kog suppen ca. 30 min.
  2. Miks suppen jævn med en stavblender. Varm den op igen sammen med fløden. smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Rør persille og olivenolie sammen, og server krydderolien til suppen sammen med sprødstegt bacon og flute.