![Rabarbersorbet](/media/f2795459f65046a9a06bce7cfccd65ed/a2731d9ea12e4ba6887da1d2b24a2902.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Rabarbersorbet
Til en varm sommerdag.
Rabarbersorbet til 4 personer
Ingredienser
250 g sukker
ca. 6 dl rabarbersaft (se evt. vores opskrift på Rabarbersaft)
1 past. æggehvide
1 spsk. flormelis
Sådan laver du rabarbersorbet
1. Opløs sukkeret i saften, det er nemmest, hvis du luner den lidt.
2. Hæld den sødede saft i en høj plasticboks, og stil den i fryseren. Pisk jævnligt, så frysningen bliver jævn.
3. Når isen har fået spisekonsistens, tilsætter du en æggehvide, der er pisket sammen med flormelis. frys isen, til konsistensen er tilpas. indfrysningen tager 5-6 timer i alt. er isen blevet for fast, kan den tempereres 10-15 min. i køleskabet og piskes igennem igen.