Opskrift på hjemmelavet rødkål med balsamico
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet rødkål med balsamico

Jeg bruger altid andefedt, fordi det giver rødkålen en dejlig dyb smag og en flot glans.

Af:: Trine Hahnemann Foto: Henrik Freek
16. dec. 2009 | Opskrift | ALT for damerne

Til seks personer:
1 rødkål, uden stok og skåret tyndt
4 spsk andefedt (alternativt smør)
1 helt løg
4 dl rødvin
100 g brun farin
1 kanelstang
10 hele nelliker
5 kapsler kardemomme
4 spsk ribsgelé
1 dl eddike balsamico
salt og friskkværnet peber.

Svits rødkålen i andefedtet ved mellemvarme, til den skinner – den må ikke brune. Tilsæt resten af ingredienserne og krydr med salt og peber. Læg låg på, og lad det simre 2 timer.

Tag løget op, og krydr igen med salt og friskkværnet peber. Smag også, om der skal lidt ekstra balsamico i.