hjemmelavet romkugler

hjemmelavet romkugler

Romkugler i farver

Hvis du har kagerester i fryseren, så er det en genial idé at trylle dem om til romkugler – både børn og voksne elsker dem.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate ca. 15-25 stk.

500 g kagerester
2 spsk raw kakaopulver
3 spsk sukkerfri hindbærmarmelade eller anden marmelade
2 spsk kokosolie
evt. en smule agavesirup, alt efter hvor søde dine kagerester er lidt romessens, kan dog sagtens undlades
Pynt:
kokos, lakridspulver, frysetørrede bær og kakaopulver

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne i en røremaskine, og rør det hele rigtig godt sammen. Smag til med agavesirup og romessens.
  2. Massen skal være en smule våd, tilsæt mere marmelade og kokosolie, hvis massen er for tør.
  3. Tril små kugler af massen med hænderne, og rul dem i kokos, kakao eller andre sjove ting.
  4. Opbevar romkuglerne på køl, indtil de skal serveres. De holder sig friske i køleskabet i ca. 2 dage.


Opskriften er fra kogebogen "Sunde Søde Sager" skrevet af madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Dessert, Romkugler og Ditte Ingemann