Rosenkålssalat opskrift
SPONSORERET indhold

Rosenkål med pancetta og citron

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rosenkålene bliver superlækre, når de får selskab af citron og pancetta.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
18. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
7

Ingredienser

700 g rosenkål
125 g pancetta i skiver
saft og revet skal af ½ ubehandlet citron

1 lille håndfuld frisk salvie.

Sådan laver du rosenkål

1. Klargør rosenkålen ved at skære det nederste af stokken af og fjerne de yderste, grove blade. Halver hvert kål.

2. Skær pancettaen i strimler, og kom strimlerne i en gryde. Lad dem stege til de bruner og bliver sprøde, ca. 10 min ved middelvarme. Rør jævnligt rundt i dem.

3. Tilsæt rosenkål og vend det sammen. Lad rosenkålen stege med i 4-5 min – de skal stadig være sprøde.

4. Tilsæt citronskal og -saft og drys med salvie.