-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Salat a la Nicoise
8 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 8 hårdkogte æg
- 1 dåse tun i olie
- 1 salathoved (fintpillet)
- 1 stor rød peberfrugt (skåret i tynde ringe)
- 250 g små grønne bønner (kogte)
- 1 lille agurk (i staver)
- 4 forårsløg (skåret i skiver)
- 8-10 sorte oliven
- Marinade:
- 6 spsk olivenolie
- 1-2 fed hvidløg (knuste)
- 2 spsk vineddike
- salt og peber
- 3-4 spsk hakket persille
- Fordel fintpillet salat ien skål og kom de forskelligeingredienserportionsvis herpå.
- Æg og oliven fordeles overtil sidst.
- Pisk marinadensammen og hæld denpå.