Salat a la Nicoise
Foto: Hanne Bloch

Salat a la Nicoise - opskrift fra Hjemmet

Salat a la Nicoise

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8 personer

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
8 hårdkogte æg
1 dåse tun i olie
1 salathoved (fintpillet)
1 stor rød peberfrugt (skåret i tynde ringe)
250 g små grønne bønner (kogte)
1 lille agurk (i staver)
4 forårsløg (skåret i skiver)
8-10 sorte oliven
Marinade:
6 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg (knuste)
2 spsk vineddike
salt og peber
3-4 spsk hakket persille

  1. Fordel fintpillet salat i en skål og kom de forskellige ingredienser portionsvis herpå.
  2. Æg og oliven fordeles over til sidst.
  3. Pisk marinaden sammen og hæld den på.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Fransk mad og Forret