
SPONSORERET indhold
Efterårssalat med rodfrugter og kylling
Efterårets grøntsager smager eminent i en lækker salat. Prøv denne mættende efterårssalat med rødder, kylling og persillepesto.
4 personer
Ingredienser
4 kyllingebryster med skind
8 gulerødder
3 persillerødder
4 spsk. olivenolie
salt og peber
3 kviste citrontimian
Persillepesto:
1 bundt bredbladet persille
100 g mandler
2½ dl rapsolie
2 spsk. æbleeddike
Desuden:
2 æbler
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 gr.
- Læg kyllingebryster i en bradepande.
- Skræl gulerødder og persillerødder. Skær rødderne i stave, og læg dem rundt om kyllingebrysterne.
- Dryp det hele med olivenolie, og krydr med salt, peber og citrontimian.
- Sæt bradepanden på midterste ovnribbem og steg i 35 min.
- Skær kyllingebryster i skiver, og bland sammen med de bagte rødder.
- Persillepesto: Skyl persille, og nip bladene fra stilken. Kom persillen i en hurtighakker sammen med mandler, olie og æbleeddike.
- Blend til en grov pesto. Spæd eventuelt til med mere olie, hvis konsistensen er for tyk.
- Skyl æbler, og skær dem i både. Bland æblebåde sammen med rødder og kylling.
- Dryp pesto over salaten.