Salatbåde med røget laksetatar
SPONSORERET indhold

Salatbåde med røget laksetatar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Åbn ballet med en simpel hapser bestående af salatblade, røget laks og lidt dressing. Det er både nemt og lækkert.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
09. dec. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(8 pers., når der serveres flere små retter)

Ingredienser

2 små hjertesalater
200 g røget laks i helt filetstykke
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. ahornsirup
3 spsk. hakket dild
1 spsk. citronsaft
salt, peber
1 dl græsk yoghurt
Pynt:
mynte eller dild
Tilbehør:
evt. ristede fluteskiver

  1. Del salaterne i blade, du skal bruge 16 blade i alt. Skyl bladene, og dup dem tørre. Fordel dem på et fad.
  2. Skær laksen i meget små tern, og kom dem i en skål. Vend laksen med sennep, ahornsirup og dild. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Fordel laksetataren på salatbladene. Pynt med yoghurt og mynte eller dild.