Grillet bananasplit
SPONSORERET indhold

Grillet bananasplit med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det her er så nemt og dejligt. Er der ikke tændt op i grillen, kan du bare smide bananerne på en grillpande. De bliver helt bløde og skal være brandvarme, når du fylder dem med chokolade.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
14. jun. 2016 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Grillet bananasplit

 

Nok til 4 personer

Creme:
2 tsk vaniljepulver
1 spsk flydende honning
2 dl skyr

Bananer:
4 modne bananer
80 g god, mørk chokolade
lidt ristede hasselnøddeflager
friske bær

Sådan gør du

Creme: Rør vanilje, honning og skyr sammen.

Bananer: Grill bananerne på en varm grill (f.eks. mens du spiser). De skal have mellem 8-15 minutter, alt efter hvor varm din grill er. Lad dem blive helt sorte og bløde.Hak chokoladen groft.

Flæk de varme bananer, og fyld dem med chokolade, creme, nødder og friske bær. Server straks.