sund grillmad fisk
SPONSORERET indhold

Snapper med romescosauce & aspargesbroccoli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem fisk, lækker sauce & knasende grønt

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. aug. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 tunsteaks eller rød snapperfilet a 100-125 g
1 spsk olivenolie til pensling
salt, peber
citron

Salsa Romesco: 
2 flækkede, udkernede røde peberfrugter
2 store, udkernede røde chilipebre
3 tomater
3 fed upillede hvidløg
1 skive ristet eller grillet brød
50 g smuttede, ristede mandler
3 spsk sherryeddike
3 spsk olivenolie evt. lidt tørret chili

Marineret aspargesbroccoli:
1 bakke aspargesbroccoli, 250 g
1 spsk olivenolie
citronsaft
dild & rød skovsyre
1 grov baguette, ca. 400 g

Sådan gør du: Begynd med salsaen. Læg peberfrugter, chilier, tomater og hvidløg på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 250°, til peberfrugterne er møre, skindet er nemt at flå af, og tomater og hvidløg er nemme at pille. Tag tomaterne ud efter ca. 5 minutter. Har du en god varm grill, er det hurtigt at tilberede ingredienserne på grillen.
Pil alle grønsager, kom dem i en blender, og blend dem med brød og mandler. Tilsæt evt. lidt tørret chili, og smag til med vineddike, olivenolie samt salt og peber. Sæt saucen koldt til serveringen.
Blancher broccoli i kogende, letsaltet vand i 2 minutter, afdryp, og læg den i et fad. Smag olien til med citronsaft, salt og peber. Dryp den over broccolien, og drys med urter. Pensl fisken med olie. Drys salt og peber på, og grill den et par minutter på hver side. Dryp med citronsaft, og server fisken med salsa, marineret broccoli og lun baguette.

● ● ● Energi pr. person: 730 kcal, fedt 30 %, protein 29 %, kulhydrat 41 %