
SPONSORERET indhold
Snegle med kokos
En lun snegl med fyld af kokos smager himmelsk! Se den lækre opskrift her.
32 stk. små eller 16 stk. store
Ingredienser
Grunddej:
25 g gær
2 dl lunken mælk
2 æg
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
100 g smør
ca. 500 g hvedemel
Fyld:
100 g blødt smør
150 g sukker
80 g kokosmel
2 spsk. lys sirup
Glasur:
ca. 2 spsk. kogende vand
3 dl flormelis
Desuden:
1 æg til pensling
1½ dl kokosmel til drys
Sådan gør du:
- Udrør gæren i mælk i en skål. Kom æg, salt og sukker i.
- Smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen og melblandingen.
- Ælt dejen kort sammen, til den er ensartet og smidig. Stil dejen til hævning tildækket ca. 1 time.
- Rør ingredienserne til fyldet sammen. Rul dejen ud i en rektangel på et meldrysset bord (25 x 40 cm).
- Smør fyldet på. Rul dejen sammen om fyldet til en roulade. Skær pølsen i 32 skiver ca. 1 ¼ cm tykke eller 16 skiver ca. 2½ cm tykke.
- Læg skiverne på bagepapir. Giv dem et lille tryk. Lad sneglene efterhæve 15 min. Pensl med sammenpisket æg. Pensl også hen over fyldet, så løber det ikke ud, under bagningen.
- Bag sneglene ca. 15-18 min. ved 200 grader.
- Rør vand og flormelis i til en glat glasur. Fordel glasuren over de afkølede snegle med en ske. Drys med kokosmel.