
SPONSORERET indhold
Solbær-hindbærmarmelade
Sådan laver du din egen hjemmelavede marmelade med solbær og hindbær. Få den lækre opskrift med 2 af sommerens sødeste bær her. Se her, hvordan du selv nemt og hurtigt kan lave hjemmelavet marmelade med solbær og hindbær:
3-4 glas marmelade |
Total: 25 min |
Arbejdstid: 10 min
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 250 g solbær
- 250 g hindbær
- saft af 1 citron
- 2 dl vand
- 500 g sukker
Sådan laver du solbær-hindbær-marmelade
- Kog bær, citronsaft og vand sammen 5 min.
- Tilsæt sukkeret. Kog ca. 10 min. Skum af.
- Fordel marmeladen i rengjorte, skoldede glas. I køleskab kan marmeladen holde sig i op til et år.
Hvornår skal man bruge atamon?
Denne opskrift på marmelade har så højt sukkerindhold, at den naturligt kan holde sig i lang tid. Det forudsætter dog, at du sørger for at vaske og skylle glassene godt i kogende vand. For at være på den sikre side, kan du evt. skylle glassene i atamon.