
Foto:
Spicy, grillede svinekoteletter med kål
Spicy, grillede svinekoteletter med kål
Her er der brugt rødkål og spidskål, men du kan bruge alt fra blomkål til rosenkål. Opskrift af Louisa Lorang.
Ca. 25 minutter
½ rødkål
1 spidskål
olivenolie
salt
Glasering:
1 dl soja
¼ dl limesaft
1 spsk ingefær, revet
2 spsk honning
Koteletter:
4 svinekoteletter
olivenolie
salt
Salat:
2 håndfulde koriander
2-3 stilke bladselleri, snittet
1 rød chili, hakket
1 agurk, i både
lidt limesaft
olivenolie
salt
Kål: Skær kålen i både. Lad stokken sidde på – den holder lidt sammen
på det hele. Gnid kålen med lidt olivenolie, og grill den på en varm grillpande i ca. 2-3 minutter på hver side. Krydr den med salt.
Glasering: Sæt soja, lime, ingefær og honning over i en kasserolle, og lad det simre, til det er tyknet en smule.
Koteletter: Gnid koteletterne med olivenolie, og grill dem på den varme pande. Krydr med salt.
Salat: Vend koriander, bladselleri, chili, agurk og lime med olivenolie, og krydr med salt.
Server koteletterne og kålen med sojaglaseringen, og top med krydderurtesalaten.