Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Spicy, grillede svinekoteletter med kål
Foto: Anders Schønnemann

Spicy, grillede svinekoteletter med kål

Spicy, grillede svinekoteletter med kål

Her er der brugt rødkål og spidskål, men du kan bruge alt fra blomkål til rosenkål. Opskrift af Louisa Lorang.

Print

Ca. 25 minutter

½ rødkål
1 spidskål
olivenolie
salt

Glasering:
1 dl soja
¼ dl limesaft
1 spsk ingefær, revet
2 spsk honning

Koteletter:
4 svinekoteletter
olivenolie
salt

Salat:
2 håndfulde koriander
2-3 stilke bladselleri, snittet
1 rød chili, hakket
1 agurk, i både
lidt limesaft
olivenolie
salt

Kål: Skær kålen i både. Lad stokken sidde på – den holder lidt sammen
på det hele. Gnid kålen med lidt olivenolie, og grill den på en varm grillpande i ca. 2-3 minutter på hver side. Krydr den med salt.

Glasering: Sæt soja, lime, ingefær og honning over i en kasserolle, og lad det simre, til det er tyknet en smule.

Koteletter: Gnid koteletterne med olivenolie, og grill dem på den varme pande. Krydr med salt.

Salat: Vend koriander, bladselleri, chili, agurk og lime med olivenolie, og krydr med salt.

Server koteletterne og kålen med sojaglaseringen, og top med krydderurtesalaten.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hovedretter, Svin, Kål, Svinekotelet og Grillmad