Spicy gryderet med kylling
SPONSORERET indhold

Spicy kyllingegryde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lidt stærk gryderet med kylling, der er supermættende pga. et højt proteinindhold

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregard
15. nov. 2013 | Mad | ALT for damerne
Spicy gryderet med kylling til 4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

2 løg
2 spsk kokosolie
1 spsk karry
1 knsp tørret knust chili
1 tsk røget paprika
100 g champignon i skiver
800 g hakket kyllingekød
2 stk squash, alle typer
1 lime, saften heraf
100 g sorte oliven, f.eks. kalamata
salt og peber

Pynt:
kokosflager
pesto
frisk persille

Sådanlaver du gryderet med kylling

[400 kcal pr. person]

1/ Hak løgene fint, og kom dem i en gryde med kokosolie. Tilsæt karry, chili, og røget paprika. Lad det svitse nogle minutter.

2/ Tilsæt champignon i skiver og hakket kyllingekød. Rør i gryden. Lad det simre 5-8 minutter under låg. Rør jævnligt.

3/ Skær de to squash i tynde skiver, og kom dem i gryden med limesaft og sorte oliven. Lad retten simre under låg i 5-10 min mere. Smag retten til med salt og peber.

4/ Servér retten drysset med kokosflager, pesto og frisk persille.

PRØV OGSÅ: Lam og bagt græskar med rødløg