Spiselig mandelgave
Foto: Mikkel Adsbøl

Spiselig mandelgave - opskrift fra Hendes Verden

Spiselig mandelgave: Chokoladehjerter med gulddrys

Chokoladehjerter med gulddrys

printer Print
plate (20 stk.)

250 g ren rå marcipan
2 spsk. cognac eller appelsinsaft
150 g god mørk chokolade
evt. spiseligt gulddrys

  1. Ælt marcipanen med cognac. rul den ud på et flormelisdrysset bord ca. 1 cm tyk. udstik hjerter, og lad dem tørre en times tid.
  2. Hak chokoladen fint. gem en tredjedel. smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. rør den sidste tredjedel i. nu er chokoladen klar til overtræk.
  3. Overtræk hjerterne, og stil dem på bagepapir. drys evt. med spiseligt guldstøv, og lad chokoladen stivne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt