Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja
Foto: Line Thit Klein Stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja

Opskrift på stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja

Stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja

Lynhurtig og sund hverdagsmad.

30 minutter
Print
4

400 g broccoli
2-3 fed hvidløg
50 g ingefær
2 spsk vindruekerneolie
2-3 spsk sojasauce
1 lime, saften heraf
400-500 g rødfisk i filet eller torsk/laks
1 spsk olivenolie
salt
sort peber.

Tilbehør:
kogte jasminris
soja
lime.

Sådan laver du stegt fisk med ingefær-broccoli

Rens broccoliet og skær det i mindre stykker. Snit hvidløg fint og skær ingefær i tynde strimler. Brun hvidløget af i olie i en wok eller pande, tilsæt broccoli og ingefær og lad det stege med i ca. 3-4 min.
Tilsæt soja og lime saft.
Steg fisken af på en varm pande i olivenolie og krydder med salt og peber i ca. 2 min på hver side.
Anret fisken sammen med ris og broccoli og server med ekstra soja og lime.

TIP Andre fisk og kåltyper kan fint bruges til denne ret.


Prøv også bagt ricottaost med spinat

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund mad, Fisk, Dansk mad, Broccoli, Ingefær og Hovedret