Opskrift på stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja
SPONSORERET indhold

Stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lynhurtig og sund hverdagsmad.

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
19. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

400 g broccoli
2-3 fed hvidløg
50 g ingefær
2 spsk vindruekerneolie
2-3 spsk sojasauce
1 lime, saften heraf
400-500 g rødfisk i filet eller torsk/laks
1 spsk olivenolie
salt
sort peber.

Tilbehør:
kogte jasminris
soja
lime.

Sådan laver du stegt fisk med ingefær-broccoli

Rens broccoliet og skær det i mindre stykker. Snit hvidløg fint og skær ingefær i tynde strimler. Brun hvidløget af i olie i en wok eller pande, tilsæt broccoli og ingefær og lad det stege med i ca. 3-4 min.
Tilsæt soja og lime saft.
Steg fisken af på en varm pande i olivenolie og krydder med salt og peber i ca. 2 min på hver side.
Anret fisken sammen med ris og broccoli og server med ekstra soja og lime.

TIP Andre fisk og kåltyper kan fint bruges til denne ret.


Prøv også bagt ricottaost med spinat